Protuepidemijske mjere na 10DA

S obzirom na pandemiju korona virusa i epidemiološku situaciju u Hrvatskoj tokom održavanja predavanja i okupljanja moramo se pridržavati mjera koje je donio stožer civilne zaštite Republike Hrvatske. Više u članku!

Četvrtak, 23. rujna 2021. u 08:51 sati 10 Dana astronomije 2021

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. donio je Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja. Nužne epidemiološke mjere stupaju na snagu 16. rujna, a određuju se u trajanju do 30. rujna 2021.
S obzirom na epidemiološku situaciju i mogući prijenos bolesti COVID-19, sve osobe na području Republike Hrvatske obvezne su pridržavati se stroge mjere fizičkog distanciranja, svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te nužnih epidemioloških mjera propisanih ovom Odlukom.

Upute za posjetitelje predavanja:
  • Ulaz je moguć samo uz posjedovanje važeće EU Covid potvrde sa važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.
  • Djeca mlađa od 12 godina mogu ući bez EU digitalne Covid potvrde ako su u pratnji osobe koji ima potvrdu.
  • Posjetiteljima koji nemaju Covid potvrdu AD Kumova slama je u suradnji sa Poliklinikom Arcadia osiguralo testiranje putem brzih antigenskih testova koji će se obavljati na ulazu (testiranje uzorka sline). Cijena testiranja je 10 kn a test vrijedi 48 sati.
  • Pridržavanje svih propisanih protuepidemijskih mjera.
  • Držanje razmaka od 2 m u zatvorenom ili 1,5 m na otvorenom.
  • Izbjegavanje tjelesnog kontakta sa drugim ljudima.
Molimo sve posjetitelje, a pogotovo one bez važećih Covid potvrda koji se planiraju testirati, da na predavanja dođu barem pola sata ranije kako bi se mogli testirati i dobiti rezultate kako bi predavanje počelu u predviđeno vrijeme.

  

Predavači na 10DA 2021
Ponedjeljak, 20. rujna 2021.
Što nas očekuje na 10DA 2021?
Ponedjeljak, 20. rujna 2021.
5. sastanak projektnog tima
Četvrtak, 13. svibnja 2021.
Naš novi sugrađanin
Utorak, 11. svibnja 2021.
Kalendar događanja
Srijeda, 03. ožujka 2021.