Komunikacija sa dionicima

Online platforma za komunikaciju sa zainteresiranim dionicima, koja će ujedno omogućiti povratne reakcije tijekom implementacije projekta.

Ponedjeljak, 05. listopada 2020. u 14:50 sati Projekt revitalizacije

Lokalna zajednica je jedan od socioloških pojmova predstavljen izuzetno velikim brojem definicija a najčešće se predstavlja kao određeni ograničeni prostor čiji stanovnici su povezani zajedničkim interesima, resursima, potrebama, problemima, mogućnošću stalne interakcije, izloženi su istim ekološkim uvjetima i veže ih zajednički identitet.
Projektom je predviđeno mapiranje potreba s ciljem poticanja suradnje između Grada, građana i institucija s ciljem ostvarivanja dijaloga, razmjene saznanja i ideja te unapređenja procesa i poslovanja. Dugoročna je namjera revitalizirati već postojeće prostore susretanja u Gradu koji ne funkcioniraju na najbolji način ili su potpuno zapušteni. Predmetnim projektom i njegovom implementacijom Gradu Daruvaru i njegovim građanima dali bi se na korištenje moderni urbani prostori koji bi unaprijedili kvalitetu življenja na ovom području.

Dostupno na:

https://join.slack.com/t/newworkspace-flc6697/shared_invite/zt-kghe3nj5-nZJwZMh3tGfZ0PgeQ0NJww

https://forms.gle/XHLvYq2ge16FuZnZA


2. sastanak projektnog tima
Subota, 26. rujna 2020.
Početna konferencija projekta
Srijeda, 23. rujna 2020.
Projekt revitalizacije
Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.
1. sastanak projektnog tima
Petak, 03. srpnja 2020.