Komunikacija sa dionicima

Online platforma za komunikaciju sa zainteresiranim dionicima, koja će ujedno omogućiti povratne reakcije tijekom implementacije projekta.

Ponedjeljak, 05. listopada 2020. u 14:50 sati Projekt revitalizacije

Lokalna zajednica je jedan od socioloških pojmova predstavljen izuzetno velikim brojem definicija a najčešće se predstavlja kao određeni ograničeni prostor čiji stanovnici su povezani zajedničkim interesima, resursima, potrebama, problemima, mogućnošću stalne interakcije, izloženi su istim ekološkim uvjetima i veže ih zajednički identitet.
Projektom je predviđeno mapiranje potreba s ciljem poticanja suradnje između Grada, građana i institucija s ciljem ostvarivanja dijaloga, razmjene saznanja i ideja te unapređenja procesa i poslovanja. Dugoročna je namjera revitalizirati već postojeće prostore susretanja u Gradu koji ne funkcioniraju na najbolji način ili su potpuno zapušteni. Predmetnim projektom i njegovom implementacijom Gradu Daruvaru i njegovim građanima dali bi se na korištenje moderni urbani prostori koji bi unaprijedili kvalitetu življenja na ovom području.

Dostupno na:

https://join.slack.com/t/newworkspace-flc6697/shared_invite/zt-kghe3nj5-nZJwZMh3tGfZ0PgeQ0NJww

https://forms.gle/XHLvYq2ge16FuZnZA


5. sastanak projektnog tima
Četvrtak, 13. svibnja 2021.
Naš novi sugrađanin
Utorak, 11. svibnja 2021.
Kalendar događanja
Srijeda, 03. ožujka 2021.
4. sastanak projektnog tima
Utorak, 16. veljače 2021.
3. sastanak projektnog tima
Srijeda, 09. prosinca 2020.