Početna konferencija projekta

Dana, 22. rujna 2020. godine s početkom u 10,00 sati u Restoranu Terasa Daruvarskih Toplica u Daruvaru održana je Početna konferencija projekta „Revitalizacija Društveno-kulturnog centra Daruvar“.

Srijeda, 23. rujna 2020. u 11:54 sati Projekt revitalizacije

Ugovor za projekt „Revitalizacija Društveno-kulturnog centra Daruvar“ potpisan je 29. svibnja 2020. godine, a nositelj projekta je Astronomsko društvo Kumova slama u partnerstvu s gradom Daruvarom, Ženskom klapom Stentoria, Foto film klubom Daruvar, Pučkim otvorenim učilištem Daruvar te Razvojnom agencijom Daruvar. Cilj projekta je je unaprijediti suradnju OCD-a i lokalne zajednice na području grada Daruvara kroz revitalizaciju Društveno-kulturnog centra Daruvar i razvoj kulturnih programa za lokalni razvoj kroz jačanje civilno-javnog partnerstva i kapaciteta OCD-a.Ukupan iznos EU potpore za projekt „Revitalizacija Društveno-kulturnog centra Daruvar“ iznosi 1.014.859,09 kuna uz stopu financiranja od 100% i trajanje 24 mjeseca. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).
Na održanoj konferenciji voditeljica projekta gđa. Danica Cetin-Pajer je predstavila projekt te njegove opće i specifične ciljeve. Nazočni su bili članovi partnera i prijavitelja, mediji i mnoštvo drugih uzvanika. Nakon uvodnog dijela gdje su okupljene pozdravili predstavnici prijavitelja, udruga partnera te gradonačelnik grada Daruvara Damir Lneniček, prešlo se na prezentaciju kojom je predstavljen sam projekt te očekivani rezultati koji će pomoći organizacijama civilnog društva Daruvara. Nakon službenog dijela okupljeni uzvanici su se družili na prigodnom domjenku.     

Kalendar događanja
Srijeda, 03. ožujka 2021.
4. sastanak projektnog tima
Utorak, 16. veljače 2021.
3. sastanak projektnog tima
Srijeda, 09. prosinca 2020.
Komunikacija sa dionicima
Ponedjeljak, 05. listopada 2020.
2. sastanak projektnog tima
Subota, 26. rujna 2020.